Νέο μητρώο στο HEVAR: Arteriovenous Fistula module

Από σήμερα τίθεται σε λειτουργία το Arteriovenous Fistula module, ένα καινούριο module του HEVAR που αφορά στις επεμβάσεις αρτηριοφλεβικών επικοινωνιών σε νεφροπαθείς ασθενείς.  Στο module αυτό θα μπορούν να καταγράφονται ασθενείς που υποβάλλονται σε επεμβάσεις αρτηριοφλεβικής επικοινωνίας, αλλά και επεμβάσεις για επιπλοκές αρτηριοφλεβικών επικοινωνιών (θρόμβωση, ανεύρυσμα, λοίμωξη, υποκλοπή κλπ). Στο module θα είναι δυνατή η καταγραφή επεμβάσεων ανοικτής αγγειοχειρουργικής και ενδαγγειακών επεμβάσεων (πχ αγγειοπλαστικές, θρομβολύσεις – θρομβεκτομές κλπ).

Εκτός από γενικό μητρώο καταγραφής, όπως όλα τα module του HEVAR, έτσι και το module Arteriovenous Fistula θα αποτελεί και ένα προσωπικό logbook του κάθε χειρουργού (HEVAR Logbook) που θα περιέχει τα στοιχεία των προσωπικών του ασθενών και στα οποία δεν θα έχει πρόσβαση άλλος τρίτος.

Καλούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συμπεριληφθεί το module Arteriovenous Fistula στον κατάλογο των modules του προσωπικού τους HEVAR Logbook να το δηλώσουν με επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του HEVAR info@vascularregistry.gr ή από τη διεύθυνση https://vascularregistry.gr/contact/. Απαραίτητη προυπόθεση αποτελεί η εγγραφή στο HEVAR.

Προτάσεις για τροποποιήσεις ή προσθήκες στο περιεχόμενο του module μπορούν να γίνουν μέσα από το Forum. Σημειώνεται ότι πρόσβαση στο Forum έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη του HEVAR μέσα από το HEVAR Portal, επιλέγοντας από το μενού το Tools > Forum.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *