Πώς να κάνεις το HEVAR app στο Android κινητό σου

Μάθετε πώς μπορείτε να μετατρέψετε το HEVAR σε μία εφαρμογή (app) στο Android κινητό σας τηλέφωνο. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ HEVAR ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟ Η’ ΦΟΡΗΤΟ Η/Υ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ QR ΚΩΔΙΚΟI.

 

Βήματα

Βήμα 1. Αποκτήστε τα επίσημο εικονίδιο της εφαρμογής HEVAR. Σαρώστε με την κάμερα του κινητού σας τον παρακάτω QR κωδικό για να αποκτήσετε το επίσημο εικονίδιο της εφαρμογής HEVAR και αποθηκεύστε το στη Βιβλιοθήκη Φωτογραφιών του τηλεφώνου σας. 

Επίσημο εικονίδιο εφαρμογής HEVAR

Βήμα 2. Αντιγράψτε τη URL (ή αλλιώς τη διεύθυνση της ιστοσελίδας) του τύπου της εφαρμογής HEVAR.  Σαρώστε τον παρακάτω QR κωδικό και αντιγράψτε τη διαθέσιμη URL (διεύθυνση), την οποία θα χρησιμοποιήσετε στα επόμενα βήματα διαμόρφωσης. 

URL (διεύθυνση ιστοσελίδας) για την εφαρμογή HEVAR σε κινητό Android

Βήμα 3. Κατεβάστε την εφαρμογή Native Alpha από την επίσημη σελίδα λήψης του GitHub. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής (η πρώτη επιλογή στον Πίνακα Assets)

native alpha github repository download page
Σελίδα λήψης αποθετηρίου Native Alpha στο GitHu

Βήμα 4. Εγκαταστήστε την στη συσκευή σας Android όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε εφαρμογή. Ίσως χρειαστεί να δώσετε άδεια εγκατάστασης από άγνωστες πηγές.

Βήμα 5. Εκκινήστε την εφαρμογή και θα δείτε μια προτροπή που σας ζητά να “Προσθέσετε την πρώτη σας web εφαρμογή.” (“Add your first web app.”)

native alpha web app interface
Διασύνδεση web εφαρμογής Native Alpha Βήμα

Βήμα 6. Επικολλήστε την URL (διεύθυνση ιστοσελίδας) που αντιγράψατε στο Βήμα 2 στο πεδίο “Προσθέστε την πρώτη σας web εφαρμογή” και πατήστε το κουμπί OK. Αυτό θα δημιουργήσει αυτόματα το εικονίδιο της web εφαρμογής.

choose web app icon for website in native alpha

Βήμα 7. Επιλέξτε το επίσημο εικονίδιο της εφαρμογής HEVAR που έχετε αποθηκεύσει στο Βήμα 1 από την πατώντας το κουμπί SELECT CUSTOM ICON. Βρήτε το εικονίδιο της εφαρμογής HEVAR που έχετε αποθηκεύσει από το βήμα 1 και πατήστε ΟΚ για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Βήμα 8. Αποδεχτείτε την προσθήκη της εφαρμογής στην Αρχική Οθόνη.

Βήμα 9: Πατήστε το γρανάζι δεξιά από το URL της σελίδας.

Βήμα 10: Από τις διαθέσιμες επιλογές επιλέξτε το Overide global settings και το Enable Pitch-to-Zoom.

Download Native Alpha

Ρύθμιση των λειτουργιών της εφαρμογής Native Alpha

Το Native Alpha έχει και άλλες επιλογές και λειτουργίες. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιτρέψετε JavaScript, HTTP, πρόσβαση τοποθεσίας, και να αποδεχτείτε cookies τρίτων μερών στην εφαρμογή.

Υπάρχει λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων, επιλογή να μην φορτώνονται εικόνες, αυτόματη ανανέωση της σελίδας κλπ. Επιπλέον, υπάρχει ενσωματωμένος αποκλεισμός διαφημίσεων, αν θέλετε να τον έχετε στην web εφαρμογή σας.

native alpha app settings
Ρυθμίσεις εφαρμογής Native Alpha

Μετά την προσαρμογή των ρυθμίσεων, πατήστε το κουμπί Αποθήκευση. Ορίστε! Μόλις μετατρέψατε μια ιστοσελίδα σε μια web εφαρμογή πλήρους οθόνης στο Android τηλέφωνό σας. Λειτουργεί όπως μια κανονική εφαρμογή αλλά είναι λιγότερο απαιτητική από τους πόρους του τηλεφώνου σας.

.

  References:

  1. How to Turn Any Website Into App on Desktop and Mobile – TechWiser
   
  •  

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *