19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής

Μεταξύ 19 και 21 Μαρτίου 2020 θα λάβει χώρα στον Πολυχώρο “Αίγλη” Ζαππείου το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής. Το συνέδριο οργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής (EEAEX) με τη συνεργασία της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας. Σε αυτό το συνέδριο θα συμμετάσχει με μέλη της και η Κυπριακή Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής, όπως και η Ευρωπαϊκή Αγγειοχειρουργική Εταιρεία η οποία θα συνδιοργανώσει και κοινό με την EEAEX στρογγυλό τραπέζι.

Στο συνέδριο έχει προγραμματιστεί να γίνει μεγάλος αριθμός στρογγυλών τραπεζιών με θεματολογία από ολόκληρο το φάσμα της σύγχρονης Αγγειοχειρουργικής. Πέραν από την αναμενόμενη μεγάλη συμμετοχή των Ελλήνων Αγγειοχειρουργών έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και αρκετοί ξένοι Αγγειοχειρουργοί καθώς και Έλληνες Αγγειοχειρουργοί από νοσοκομεία του εξωτερικού.

Παρακολουθείστε τα τελευταία νέα σχετικά με το συνέδριο στην ιστοσελίδα www.hsvscongress2020.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της ΕΕΑΕΧ (www.vascularsociety.gr).

Ανάρτηση στην κατηγορία: General

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *